tisdag 21 september 2010
Ångestmackor 100920
Ingredienser:
9 skivor bröd
1 tomat
2 burkar skivade champinjoner
3 msk idealmjöl
4 dl mjölk
1 msk margarin
soja
smör
salt
vitpeppar
dijonsenap
valfri ost
Gör:
Sätt på ugnen på 220 grader.
Lägg brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper.
Bred på smör på tre av bröden.
Vispa mjölk och idealmjöl i en kastrull på en platta och koka upp. Häll av vätskan från burkchampinjonerna och häll i dom i kastrullen. Koka på svag värme i några minuter. Salta och peppra, samt häll i lite soja.
Skiva tomaterna och lägg dom på de smörade bröden. Bre över lite dijonsenap. Hyvla lite ost och lägg över tomaterna.
Klicka ut champinjonsmeten över resten av bröden. Hyvla över ost.
Grädda i ugnen i 5-10 minuter.
Ät och gråt.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
burkchampinjoner känns mer ångestframkallande än ångestdämpande i min bok.
SvaraRaderaom det är valfri ost väljer jag Fredriks Reinfelts flens som han samlat på sig under slutdebatterna.